Tässä ovat

Palveluni

01. palvelu

Online-valmennus #1

Etävalmennus on täydellinen vaihtoehto arjen kiireen keskelle ja toimii porttina terveellisempään ja paremmin toimivaan kehoon ja mieleen 

Ymmärrän haasteet, jotka liittyvät kiireisen aikataulun ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin tasapainottamiseen, ja siksi olen luonut kattavan online-valmennuksen, joka tuottaa tuloksia ja sopii juuri sinun omaan elämäntyylisi saumattomasti.

Kokeneena valmentajana tarjoan henkilökohtaisen treeniohjelman, ravitsemusopastusta ja jatkuvaa tukea koko yhteisen matkamme ajan.

Keskitymme luomaan harjoittelu- ja ravinto-ohjeistuksia, jotka ovat helppoja ylläpitää ja varmistavat, että saavutat haluamasi tulokset ilman, että tunnet itsesi ylikuormittuneeksi.

02. palvelu

Personal training #2

Saavuta energinen elämäntapa ja kuntotavoitteesi pysyvästi henkilökohtaisella harjoittelulla.

Olen erikoistunut auttamaan kiireisiä vanhempia saavuttamaan energisemmän elämäntavan ja pitkään halutut treenitavoitteet tekemällä voimaharjoittelusta osa juuri sinun omaa elämäntyyliä.

 

Henkilökohtaiset treeniohjelmat ja treenitapaamiset on suunniteltu sopimaan saumattomasti kiireiseen aikatauluusi, ja ne tarjoava tehokkaita treenejä ja opastusta juuri sinun tarpeisiisi.

Personal training -palvelu keskittyy luomaan pysyviä muutoksia ja tapoja, jotka edistävät pitkäaikaista terveyttä ja hyvinvointia. Olipa tavoitteesi pudottaa ylimääräisiä kiloja, rakentaa lihasmassaa tai voida paremmin, voit luottaa minuun!

03. Palvelu

Lisäravinnekauppa #3

Paranna suorituskykyäsi ja tue tavoitteidesi saavuttamista ensiluokkaisilla ravintolisillä.

Tarjoan laajan valikoiman ensiluokkaisia urheiluravintolisiä parantamaan suorituskykyäsi ja tukemaan kuntoilutavoitteitasi. Ymmärrän, että optimaalinen ravitsemus on avaintekijä huippupotentiaalisi saavuttamisessa, ja siksi tarjoan vain korkealaatuisia tuotteita, jotka todistetusti toimivat.

Jokainen on ainutlaatuinen ja siksi tarjoan räätälöidyt suositukset ravintolisistä, jotka perustuvat juuri sinun tavoitteisiisi ja tarpeisiisi.

Ainostaan huippulaadun ravintolisiä